hun | eng

Tapasztalás, tudatosság, gyönyör.

Eseménynaptár

Az Erotika Ébredése 2018.05.13. 17:00-21:45 Bp. Kodály körönd részletek...
Sz kúl-túra Beszélgetős estek Waldorf gimiseknek 2019.04.05., 05.03., 05.24. 17:00-21:00, Bp. Aradi u 63. részletek...
Teljes Átmosás-Pilis Tisztítógyakorlat az elengedésért és új erőért 2019. június 1. 9:00-17:00 Pilisszentlászló részletek...
Figyelmi Negyed Két kéz közt a Szentendrei szigeten 2019 februás-március- pontos dátumok a leírásban részletek...
Munay-ki beavatás-az inkák öröksége Szentendrei-sziget 2019. tavasz 10:00-18:00 részletek...
Mi Nők-elvonulás nálam Szentendrei-sziget 2019. 07. 12-15. részletek...
A másik út: női szexualitás Ezt a workshpot szívesen megtartom női köröknek, jógaközpontban, önismerettel foglalkozó közösségekben. részletek...

Az Erotika Ébredése

2018.05.13. 17:00-21:45 Bp. Kodály körönd

Annak lehetsz tanúja és érzelmekkel résztvevője,  hogy mély intimitásból hogyan alakul az Erotika szabad Ébredése, hullámzása egy terápiás helyzetben, ahol a férfi ad érintéseket a nőnek. Ahol minden érzés, sötét és fényes egyránt megjelenhet, ahol kerüljük a szexualizálást és a tartalom nélküli mozdulatokat. 

 
Ha szeretnél te is hasonló módon tapasztalni, de valamiért nem mersz. Ha vágyod megnézni, milyen az, amikor elvárások, célzott szándékok nélkül fordul egyik ember a másik felé, hogy pontosan abban az állapotukban össze tudjanak kapcsolódni, ami éppen van. Ha megfigyelnéd, milyen az, amikor a „nem szexuális” és a „szexuális” állapot organikusan összefonódik, hullámzik ösztönösen és szabadon, nem egy meghatározott cél felé. Ha a saját szexuális életedben valamiért nem jelenik meg a félelem vagy a harag,  vagy akár a bezárkózás pedig te érzed mindezt magadban, csak nem tudod, hogyan fejezhetnéd ki. Ha minderről nem kimondott szavakkal, hanem látható és nézhető, körülötted zajló folyamat tanújaként szeretnél tapasztalni biztonságos módon.

 

Nekem katartikus élmény volt, amikor először vettem részt hasonlóban, ezért született a program 2016 tavaszán.
 

Ez tehát egy jelenben születő (vagyis spontán) Érintésterápiás folyamat lesz, a résztvevők számára gondos előkészületekkel (lsd. lent),  amit megnézhetsz, amiben megmártózhatsz. A tér hangulatát te is alakítod, ebben veled együtt keressük az őszinteséget és a harmóniát. 

Program:

Amire szükséged lesz: kényelmes ruha, szarong (kérlek, jelezd, ha nincs neked, akkor adunk), jegyzetfüzet, ha szeretsz írni. Mi teával és forrásvízzel készülünk.
Ára: 15,000.- Ft/fő, melyből 5,000.- Ft előleg befizetésével foglalhatsz helyet magadnak. Ez elveszik, ha később lemondod a részvételedet, és egyéb programokra sem használható fel. Nőket, férfiakat és párokat is várunk szeretettel!

Minimum 5, maximum 15 fő jelentkezésével tartjuk meg a workshopot.
Erre a programra telefonon jelentkezz, kérlek!

Bori Anita 0630 856 3352,Taller Miklós (www.erintesterapia.co.hu), Tündik Szilvia
 

 

 

Vissza a kezdőlapra Kapcsolat

Sz kúl-túra Beszélgetős estek Waldorf gimiseknek

2019.04.05., 05.03., 05.24. 17:00-21:00, Bp. Aradi u 63.

Beszélgetős estek a szexről Waldorf gimiseknek

Hogyan juthatnak közös nevezőre fiúk és lányok? Hogyan lehet szebb és érzelmileg is biztonságosabb az első és a sokadik alkalom is?
Mi lehet a szabadság és önkifejezés útja a testiségben?
Mire jó és mire nem a pornó?

Elfogadó, megtartó, nyitott közeget hozunk létre, és beszélgetünk, kérdezünk, ötletelünk, megosztunk, hogy közelebb juthass saját válaszaidhoz, hogy tudd, nem vagy egyedül a történeteddel.
Elmondanád a véleményedet?
Művelnéd magad a témában?
Fontos lenne beszélni róla?
Lehet a szexről is tanulni!

Gyere, várunk minden hónap első péntekén,a Kodály Köröndnél szeretettel, ha elmúltál 16 éves.
Ha kérdésed van, keress minket bátran!

Dátumok: márc 1., ápr 5. máj. 24.
Az estek 17:00-21:00-g tartanak.
Az aktuális témát keresd a Fb eseményben!
Cím: Aradi u. 63.
Részvételi díj: 3000ft, ha a pároddal érkezel, kettőtöknek 5000ft, ha ennél kevesebb a kényelmes, szólj, megbeszéljük.

Ez a bejelentkezés helye:
https://goo.gl/forms/c1ySDVLLjOAP3PgI3

Ahol érdeklődhetsz:
Bori Anita
30 856 3352
bori.anita.ana@gmail.com

Várunk szeretettel!

Vissza a kezdőlapra Kapcsolat

Teljes Átmosás-Pilis

Tisztítógyakorlat az elengedésért és új erőért 2019. június 1. 9:00-17:00 Pilisszentlászló

A gyakorlat egy napos, és tartozik hozzá egy 30 napos, felépítő diéta is.

A Teljes Átmosás, vagyis Shankaprakshalan Kriya  egy olyan kaland, amiben mélyen önmagadra figyelsz, és a lehető legaktívabban teszel saját egészségedért. Érzékenyebbé válsz arra, hogy valójában mit szeretnél és mit nem, mi jó neked és mi nem. És pont ez a  jó szex alapja is :)

A többezer éves hagyomány szerint aki ezt a gyakorlatot és az utána követő, 30 napos felépítő diétát évente kétszer elvégzi, az egészséges és fiatal marad . A töltő és tisztító anyag, amit megiszol (mely a mechanikus mosáson kívül az ozmózis elvén alapulva elindítja a szervezet egészéből a salakanyagokat az emésztő és nyirokrendszer felé) testhőmérsékletű, sós forrásvíz. Ennek tovahaladása, a szervezetből távozása egy könnyű testgyakorlatsor sokszori ismélésével érhető el. Hosszú pihenő, és egy speciális, frissen elkészített étel elfogyasztása zárja a krya napját.

Hatásai: minden szinten javítja az emésztést, tonizálja a májat, az összes emésztőszervet. Alkalmazzák cukorbetegség, elhízottság, magas vérkoleszterin esetén is. Erősíti az immunrenszert, enyhíti az allergiás tüneteket, az ízületi gyulladást, a krónikus, gyulladásos betegségeket is. Tisztítja a vért, a bőrt, az idegrendszert. Egyes esetekben a rák gyógyítására is alkalmas.
Helyreállatja az energetikai egyensúlyt.
Előkészíti a tudatosság magasabb állapotaihoz vezető utat.

Biztosan neked sem újdonság az a látásmód, miszerint a bélrendszerben, ízületekben, kötőszövetekben, nyirokrendszerben felgyülemlő, és egyre csak gyülemlő, a szervezet számára felhasználhatatlan salakanyagok tárolása, elhatárolása mennyi energiájába kerül a testnek. Vagy hallottál-e már arról, hogy az  emésztőrendszert Második Agynak is szokták  nevezni, mert annyi  idegsejtet tart működésben (tehát valószínű kulcsszerepe van az Egész Szervrendszer zavartalan működtetésében). Ezen kívül egyre világosabb a kapcsolat a kedélyállapot és a bélrendszer egészsége között. Van, aki így gyógyítja magát rákból, depresszióból, köszvényből.. szóval erős. Meglepő dolgok távozhatnak belőled...és nélkülük sokkal jobb lesz neked, hisz hány évig, évizedig gyűjtögetted őket!  Itt egy jó cikk a témáról.

A végeredmény rendkívüli: a szervezet minden salakanyagot kienged, amit csak tud (a folyamat még napokig zajlik). Fizikai könnyebbség érzés, kedélyjavulás, új látásmódok megtalálása, energiatöbblet az észlelhető következmény. A gyakorlat utáni első napokban rosszullét és kedélyingadozás lehetséges, ez a tisztulás tünete.

Részvételi díj 14 000 Ft, ami tartalmazza a gyakorlat kísérését, 2 adag, frissen elkészített, speciális ételt és a diéta ideje alatti konzultációs lehetőséget. 4000 ft helyfoglaló befizetésével biztosíthatod a helyedet a gyakorlaton, ami nem jár vissza, ha lemondod részvételt.

Bővebb információért kérlek, keress meg!

Vissza a kezdőlapra Kapcsolat

Figyelmi Negyed

Két kéz közt a Szentendrei szigeten 2019 februás-március- pontos dátumok a leírásban

 

Kétszemélyes elvonulás velem, ami nők és férfiak számára egyaránt nyitott. A fizikai, érzelmi vagy szellemi szintű emberi kiteljesedéshez vezető úton egy ponton túl mindenképpen előkerül a szexuális teljesség megélésének vágya, igénye is. A szexuális önismeret ehhez segít hozzá.

 

48 vagy 72 órás elvonulás nőknek és férfiaknak négyszemközt. Testi tapasztalással és érintésekkel is dolgozunk egyszerű, meghitt közegben. Oldott légkörben, természetes áramlást keresünk abban a szemléletben, amiben a szexualitás nem egy lehasított, rejteni való része az életnek, hanem kreatív, szerves és tápláló, elismerten fontos szelete.

Figyelmi negyed: mert arra vágysz, hogy osztatlan figyelmet kapj. 

Két kéz közt: mert tudod, hogy az érintés mennyivel mélyebbre megy, mint a szavak. Mert bátor és őszinte vagy és szeretnél magadnak adni egy ekkora lehetőséget. Mert tudsz, vagy szeretnél bízni magadban és bennem, hogy jó lesz neked az út, amin végigmegyünk együtt.

Lassítósáv: mert kényelmesen érkezhetsz meg oda, ahová mélyen, belül eljutni szeretnél. Rohanva és stresszelve nem.

Ölelő Természet: mert így teljes a kör.

Ha elkötelezett szakmaisággal és gondos figyelemmel kísért szexuális gyógyulást, testi nyílást, töltődést, inspirációt, környezetváltozást, tiszta kommunikációt, integrált világszemléletet, tudati tágulást keresel biztonságos körülmények között, akkor neked szól ez a program.

Egy 90 perces konzultációval alapozunk, amiben megismerkedünk és célokat fogalmazunk meg. Ennek díját utólag levonom az elvonulás részvételi díjából. 
Az elvonulás után egy levezető, 60 perces utógondozó beszélgetésben foghatod össze önmagad számára az átélteket a következő 2 hétben, ezért sem kell külön fizetned.

MI FOG TÖRTÉNNI?

100%-ban személyre szabott programterven megyünk végig, ami pontosan hozzád illeszkedik. A folyamat onnan indul, ahol aktuálisan vagy. A teljes napokon 2 szexuálterápiás ülés különböző helyzetekben.

Stresszoldás mozgásos és érintéses techinkákkal.

Életvezetési, életmód tanácsok és közös gyakorlásuk.

Étkezési javaslatok és teljesen egyéni étrend.

Regeneráló és egészségmegőrző gyakorlatok.

Bodywork és érintésterápiás gyakorlatok olyan mélységben, ahol éppen tartasz.

Modern és tradicionális, nyugati és keleti módszerek alkalmazása. Kognitív viselkedésterápia, jóga, szenzoros integrációs terápia, sámántechnikák.

Folyamatos egyeztetés és verbális feldolgozás.

Jelenleg választható időpontok 2019-ben:

február 23-24-25.

március 2-3-4.

Minden egyéb információért keress meg kérlek.

(art: Felhőatlasz c film.)

Szeretettel: Anita
30 8563352

Vissza a kezdőlapra Kapcsolat

Munay-ki beavatás-az inkák öröksége

Szentendrei-sziget 2019. tavasz 10:00-18:00

A feminin pólus is megjelenik végre!

Az Andokból származik a Munay-ki, az ősi, szent erő. A szó jelentése: szeretlek. 
Látásmódja az ősszeretetbe, az Egységbe hív Téged. Mit jelent ez? A ragaszkodás, félelem és akarás nélküli, élő, ölelő, szilárd, életet adó szeretetet.

"A Himalája férfiúi energia-kisugárzásának kiegészítője és ellenpólusa az a bizonyos női, anyai energia-kisugárzás, amely az ANDOK vonulatainak sajátja, és amely pólusnak a központja a Titikaka Szent Tava. Ez a feminin energia olyan mély szinten formálja az andoki emberek tudatát, hogy ők a Földet az Anya képével azonosították és a Pacha Mama nevet adták neki."  (Mallku, andoki sámán)


Mit jelenthet ez az idézet?
A Himalája környéki szellemi hagyomány a masculin minőségről üzen nekünk, az Andok
szellemi hagyománya pedig a femininről. Két pólus, kétfajta minőség, mindkettőre szükségünk van a teljességhez.


A Rítusok nevei:
1. Gyógyítók Rítusa
2. Az Erő Sávjai
3. Harmónia Rítus
4. Látnokok Rítusa
5. Napőrzők (Daykeeperʼs) Rítusa
6. Bölcsességőrzők Rítusa
7. Földőrzők Rítusa
8. Csillagőrzők Rítusa
9.Teremtő Rítusa

Az átadás természetközeli körülmények között zajlik, Budapesttől fél óra autóútra, 2-7 fős csoportban (ez azt is jelenti, hogy legalább 2 fő jelentkezése szükséges).

Időpont: augusztus 18. szombat (10:00-18:00), a befejezés létszámtól függően változhat.
Ára 25 000 Ft, a helyfoglalás 7-10 000 Ft befizetésével (átutalás) történik. Kérlek vedd figyelembe a jelentkezésnél, hogy a foglaló csak akkor jár vissza, ha elegendő jelentkező hiányában elmarad a program. 

A beavatást egy két/három napos elvonuláson van lehetőség meg is tanulni, vagyis így válhatsz te is átadóvá.

Minden további információért vagy a kérdéseiddel kérlek, keress meg! 
Art: Bernardina Sonco sámánasszony

                           Részletek a Munay-ki átadási kézikönyvéből ( ... folytatás)

Vissza a kezdőlapra Kapcsolat

Mi Nők-elvonulás nálam

Szentendrei-sziget 2019. 07. 12-15.

Összegyűlünk, hogy így növekedhessen bennünk a Nő. Talán még kicsike, félénk és bizonytalan: tévesen látja Önmagát.
A természetben együtt lenni már önmagában gyógyító és töltő. Itt olyan egyszerű, finom, mégis erőteljesen ható folyamatokon mehetsz át, amik újabb lépéssel visznek közelebb ahhoz a felszabadult, élettel teli Nőhöz, aki lenni szeretnél. 

Ezek:bodywork, érintés- és légzésgyakorlatok, sámánutazások, és mindazok átbeszélése, amiket átélsz közben. Az érzelmi környezet, amit mindehhez biztosítok puha és ölelő. A szexualitás témáját olyan módokon fogjuk érinteni, ahogyan biztonságban érezheted magad. Figyelemmel és gondossággal nagyon lassan, hozzád illeszkedve. Tudod kell, hogy akkor fog változni az életed, ha átléped azokat a határokat, amelyeken belül élsz most.

Péntek: a program este 6-kor, közös vacsorával kezdődik. 
Szombat: Munay-ki beavatás. A Földnek a női pólusáról származó, ősi rituálé, a szó jelentése: szeretlek. Erről bővebben itt olvashatsz:
http://www.anaana.hu/ananana/aktualis_programok#munay-k
Vasárnap: munka a víz és a tűz elemmel. Bodywork gyakorlatok. Belső utazás sámándobbal.
Hétfő: munka a levegő és a föld elemmel. Bodywork gyakorlatok, gyógyító, töltő érintések egy szabadabb szexuaitásért.

A szállás egyszerű körülmények között itt nálam, egy kicsi házban vagy a kertben sátorban (én is kint alszom nyáron), vagy fűggőágyban :)

A tábor részvételi díja 55 000 ft, 15 000 ft előleg befizetésével foglalhatsz helyet magadnak. Az előleg sajnos nem jár vissza, ha lemondod a részvételt. A kedvezményt szeretnél kérni, keress bátran. A csoportlétszám min2, max 4 fő. Bármilyen kérdésedet várom a lenti elérhetőségeken.
 

----------------
Évek óta egyik legmélyebb vágyam Nőiségem esszenciájának megtalálása és kifejezése. Tudom, milyen érzés megerőszakoltnak lenni, érzelmileg halottnak lenni, újra és újra kielégületlennek lenni, érzéketlen puncival vagy fájdalmat érezve szeretkezni. Mindezekkel kapcsolatos félelmeimet, fájdalamimat, haragjaimat értékké fordítottam az elmúlt 17 év intenzív önismereti munkájában. Folyamatosan ismerkedem a gyönyör arcaival, azt találom, hogy a szex eredeti természete szerint könyörtelenül meg tudja mutatni ki is vagyok valójában ebben a pillanatban, ugyanakkor tápláló, gyógyító, transzformáló erő.
Diplomás szexuálterapeuta, gyógypedagógus, jógaoktató és dúla vagyok. Szeretettel hívlak és várlak erre az elvonulásra.

Bori Anita Ana
30 856 3352
bori.anita.ana@gmail.com

A másik út: női szexualitás

Ezt a workshpot szívesen megtartom női köröknek, jógaközpontban, önismerettel foglalkozó közösségekben.

Nőknek szóló program, meghívásra.

A szex túl fontos ahhoz, hogy elhidd: úgy kell elfogadni, ahogy most van az életedben. Amikor rácsodálkozol eredeti nőiséged egyediségére és színeire, eggyel máris közelebb léptél saját, dinamikusan változó erotikus énedhez.

Biztos vagyok abban, hogy már most sokféle sejtés gomolyog benned a téma kapcsán. Menjünk együtt ezen az estén a megbizonyosodás és új kérdések felé! A szex több és más, mint gondoltad!

Kényelmes ruhában, egy jó adag nyitottsággal gyere! :) Itt biztonságban lehetsz, kérdezhetsz, tanulhatsz. Beszélgetünk és nagyon egyszerű gyakorlatokat végzünk újfajta figyelemmel.

A részvételi díj 6000 Ft, mely a helyszínen fizetendő. Szeretettel várunk!